Cele mai recente știri

Stadiu fizic al lucrărilor în data de 28 noiembrie 2013

A. Amenajare teren - 100%

S-au realizat in totalitate lucrarile de desfacere platforme, au fost demolate lucrarile de constructii, imprejmuiri si tribune metalice.

B.  Amenajare protectia mediului  - 0%

C. Cheltuieli asigurare utilitati - 56%

S-au realizat lucrari de sapaturi, pozari conducte, cabluri, compactari la nivelul retelelor de iluminat; retea canalizare menajera, conducte alimentare cu apa, retea canalizare pluviala, retea canalizare – conducte, rezervor –incendiu .

S-au armat si betonat caminele pentru apometre, s-au montat capacele prefabricate, s-au aprovizionat si montat apometrele pentru camine.

Au fost realizate lucrari de sapatura, finisare platforme, montajul caminelor pluviale DN 1000.

D. Bazin acoperit - 46%

In cadrul obiectului Bazin acoperit au fost realizate lucrarile de structura, urmand a se monta acoperisul  bazinului, fatadele din panouri metalice termoizolante si placarile cu aluminium  compozit tip bond, tamplaria exterioara.

In acest moment se lucreaza la termo si hidroizolatia celor doua corpuri (axul 1-3 si ax 12-14).

E. Strand  - 8,5%

In cadrul obiectului s-a realizat Anexa Acces Strand in cadrul caruia au fost finalizate lucrarile de  infrastructura si structura, s-a montat zidaria la nivelul parterului, s-a realizat termoizolatia si betonul de panta.

Nu au fost incepute lucrarile de executie pentru Strand.

F. Vestiare - 22%

La nivelul corpului Vestiare tenis – au fost finalizate lucrarile de la nivelul infrastructura si structura, s-a realizat zidaria, termoizolatia si betonul de panta.

La nivelul corpului Vestiar mini fotbal – au fost finalizate lucrarile de la nivelul infrastructurii, la nivelul structurii executandu-se zidaria si cofrajul placii peste parter.

G. Cabina poarta - 4%

La nivelul infrastructurii au fost realizate sapatura, cofrajele fundatiilor si s-a montat armatura de rezistenta

H. Spatiu tehnic - 68,51%

S-a realizat infrastructura si suprastructura, in acest moment lucrandu-se la nivelul arhitecturii

I. Terenuri sport - 1%

J. Drumuri si platforme - 0%

K. Organizare de santier - 90%