Cele mai recente știri

Nicu Posta: „Logistica și organizarea Complexului Turistic de Natație mă fac să mă simt în siguranță”

Printre clienții fideli ai bazinului olimpic din cadrul Complexului Turistic de Natație Târgoviște se numără și Nicu Posta, președintele Asociației Chindia Jurasic Park. Dacă în weekend preferă drumețiile montane, în cursul săptămânii își rezervă zilnic câteva ore pentru înot. Uneori îl însoțesc și colegii montaniarzi, ca Ileana Bocanciu, prima dâmbovițeancă prezentă într-o expediție în Antarctica. Pentru Nicu Posta a fost suficientă o singură vizită la complexul nostru, după care a optat imediat pentru un abonament. Și nu ascunde că se simte excelent aici.   

 

Cum apreciați apariția acestui Complex Turistic de Natație la Târgoviște?

- Este o inițiativă deosebită, pentru că orașul avea nevoie de un complex de natație cu dimensiuni olimpice, care să cuprindă atât bazin acoperit, cât și ștranduri exterioare, este binevenit. „Năvala” pe care o dau cetățenii municipiului Târgoviște dovedește că era o investiție așteptată.

De ce ați optat pentru serviciile acestui complex?

- Ca orice om care de sărbătorile de iarnă a exagerat cu bunătățile pe care ni le oferă produsele de la țară, după Anul Nou obișnuiesc să merg și la munte, de principiu în weekend. Dar în timpul săptămânii aleg o formă de mișcare într-un loc primitor, cu căldură, cu liniște, într-un mediu relaxant. La început am venit într-o primă etapă de studiere, iar a doua zi deja mi-am făcut abonament. Pot spune că sunt unul dintre clienții fideli ai Complexului Turistic de Natație și că mă simt foarte bine aici.

Ce vă place în mod deosebit la bazinul olimpic?

- Ca să fiu foarte sincer, mai întâi organizarea și logistica acestui complex, care mă fac să mă simt în siguranță. Îmi place capacitatea mare a vestiarelor, dotate cu dușuri, inclusiv feonuri, apoi în sală remarc multitudinea de scaune. Mai apreciez un lucru, până la urmă normal, chiar dacă nouă poate ni se pare ușor atipic. Salvamarul este tot timpul atent la ce se petrece în bazin. Personalul este grijuliu, toată lumea de aici vrea să ne simțim bine. Chiar este util un astfel de complex în Târgoviște și merită să ne bucurăm de condițiile oferite.