Cele mai recente știri

Nicu Croitoru apreciază Complexul Turistic de Natație Târgoviște

Jucătorii Chindiei au programate ședințe de pregătire la sala de forță a Complexului Turistic de Natație Târgoviște, iar după circuitul pe aparate, urmează o binevenită saună. Un ansamblu sportiv care este și pe placul antrenorului Nicu Croitoru, impresionat de standardele descoperite aici. La Complex se va construi și un teren cu suprafață sintetică, de dimensiuni normale, printr-un parteneriat între autoritățile locale și Federația Română de Fotbal. Croitoru apreciază apariția la Târgoviște a unui Complex Turistic de Natație de un asemenea nivel, pe care îl consideră și un mijloc educativ. 

Care ar fi impresiile după ce ați parcurs serviciile oferite de Complexul Turistic de Natație?

- Complexul mi-a lăsat o impresie deosebită și dătătoare de speranțe. Ne dorim să avem la Târgoviște cele mai bune condiții pentru a face performanță, iar acest complex chiar întrunește condițiile pentru înalta performanță. Și ca loc de desfășurare a competițiilor sportive reprezintă ceva pentru târgovișteni, întrucât am văzut aici echipa națională de polo fete, o premieră pentru orașul nostru. Am mai văzut că s-au organizat și competiții specifice de înot. Cred eu că este un plus pentru oraș, ca mijloc de ocupare a timpului liber, fie în calitate de practicant, fie de spectator.

Ce vă place în mod deosebit?

- Faptul că vedem aici ceea ce dorim cu toții, lucruri făcute la cea mai înaltă calitate, normale într-o societate normală și pentru vremurile acestea, ale anului 2017. Complexul oferă posibilitatea târgoviștenilor să facă mișcare, un lucru cu adevărat important. Ușor-ușor, lumea trebuie educată în sensul ăsta. Oamenii trebuie să-și petreacă timpul liber într-un mod plăcut, chiar și vizionând competiții sportive. Care sunt convins că se vor organiza și care reprezină inclusiv un mijloc educativ. Iar Complexul Turistic de Natație plasează Târgoviștea pe o hartă elitistă a acestor categorii de ramuri sportive, pentru că la nivel național suferim din punctul ăsta de vedere. Îți dă un sentiment deosebit, e bine să fim și noi în frunte cu ceva ca oraș.