Cele mai recente știri

CONCURS: Rezultatul selecției dosarelor

Rezultatul selecției dosarelor candidaților înscriși la concursul organizat pentru ocuparea a doua funcții contractuale de execuție – casier (receptioner) debutant, din cadrul Direcției Complex Turistic de Natație Târgoviște, din data de 27-29.11.2017, ora 10.00.

 

 

Numele și prenumele Rezultat selecție Observații
Nedelea Andreea Florentina Admis  
Costache Chivu Liviu Admis  
Sora Elena Gabriela Admis  
Vlăducă Adriana Georgiana Admis  
Constantinescu Daniela Admis  
Constantinescu Bianca Florina Admis  
Dumitra Alexandra Gabriela  Admis  
Popescu Monica Georgiana  Respins Lipsă acte doveditoare competențe digitale
Ștefan Elena Magdalena Respins Lipsă acte doveditoare competențe digitale
Zugravă Florin Ionuț Admis  
Oprea Nicoleta Liliana Admis  

 

Obs. Eventualele contestații referitoare la rezultatul selecției dosarelor se pot depune, potrivit prevederilor legale, în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului (22.11.2017, ora 16.00), la Registratura Complexului Turistic de Natație.

 

Rezultatul selecției dosarelor candidaților înscriși la concursul organizat pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție – îngrijitor spații verzi, din cadrul Direcției Complex Turistic de Natație Târgoviște, din data de 27-29.11.2017, ora 10.00.

 

Numele și prenumele Rezultat selecție Observații
Robu Cezar Alin Admis  
Ștefan Ion Admis  

Obs. Eventualele contestații referitoare la rezultatul selecției dosarelor se pot depune, potrivit prevederilor legale, în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului (22.11.2017, ora 16.00), la Registratura Complexului Turistic de Natație.