Bazinul acoperit

Bazinul acoperit poate fi folosit pentru înot de către turiștii din Municipiul Târgoviște și chiar de către locuitorii orașului. Reprezintă o oportunitate de a practica înotul, atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă, întrucât funcționează 12 luni pe an.

vezi mai multe fotografii
Ștrandul

Ștrandul cuprinde o plajă amenajată, șezlonguri și umbrele pentru relaxare, precum și bazine pentru înot și tobogane cu apă. Acest obiectiv de investiție este destinat tuturor categoriilor de turiști, precum și locuitorilor orașului Târgoviște. Dată fiind destinația acestuia, ștrandul va funcționa doar în sezonul de vară.

vezi mai multe fotografii
Terenurile de tenis

Sunt amenajate trei terenuri de tenis, fără să aibă un rol competițional, destinate atât turiștilor ce vin să se relaxeze în acest complex, cât și locuitorilor orașului. Atât pentru terenurile de tenis, cât și pentru cel de baschet, este amenajat în apropiere un vestiar pentru utilizatori.

vezi mai multe fotografii
Terenul de baschet

Este realizat un teren de baschet în partea de est a incintei, destinat publicului, fără să aibă un rol competițional. Orice locuitor al orasului si orice turist ce vizitează Municipiul Târgoviște se poate relaxa, jucând baschet pe acest teren amenajat la cele mai bune standarde europene.

vezi mai multe fotografii
Terenurile de minifotbal

Sunt realizate două terenuri de minifotbal în partea de vest a incintei, fără a avea rol competițional. De asemenea, a fost construit un vestiar care să deservească aceste terenuri de minifotbal.

vezi mai multe fotografii