Bazinul acoperit

Bazinul acoperit va putea fi folosit pentru înot de către turiștii din Municipiul Târgoviște și chiar de către locuitorii orașului. Reprezintă o oportunitate de a practica înotul atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă, întrucât va funcționa 12 luni pe an.

vezi mai multe fotografii
Ștrandul

Ștrandul va cuprinde o plaja amenajata, sezlonguri si umbrele pentru relaxare, precum si bazine pentru inot si tobogane cu apa. Acest obiectiv de investitie va fi destinat tuturor categoriilor de turisti, precum si locuitorilor orasului Targoviste. Data fiind destinatia acestuia, strandul va functiona doar in sezonul de vara.

vezi mai multe fotografii
Terenurile de tenis

Se vor amenaja trei terenuri de tenis, fara sa aiba un rol competitional, destinate atat turistilor ce vin sa se relaxeze in acest complex, cat si locuitorilor orasului. Atat pentru terenurile de tenis, cat si pentru cel de baschet, va fi amenajat in apropiere un vestiar pentru utilizatori.

vezi mai multe fotografii
Terenul de baschet

Se propune realizarea unui teren de baschet in partea de est a incintei, care va fi destinat publicului, fara sa aiba un rol competitional. Orice locuitor al orasului si orice turist ce viziteaza Municipiul Targoviste se va putea relaxa jucand baschet pe acest teren amenajat la cele mai bune standarde europene.

vezi mai multe fotografii
Terenurile de minifotbal

Se propune realizarea a doua terenuri de minifotbal in partea de vest a incintei, fara a avea rol competitional. De asemenea, va fi construit un vestiar care sa deserveasca aceste terenuri de minifotbal.

vezi mai multe fotografii